Πέρασαν οι ποινές για τους μη αδειοδοτημένους

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ενέκρινε την εισήγηση της Λίγκας κι έτσι οι ομάδες που δεν παίρνουν άδεια θα ξεκινήσουν την νέα σεζόν με -6 και μεταγραφικούς περιορισμούς.

Η φωτογραφία είναι από το sdna
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου συνεδρίασε και αποφάσισε να εγκρίνει την εισήγηση της Λίγκας, όσον αφορά τις ποινές για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες. Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει, με κάθε επισημότητα πλέον, την σκληρή πραγματικότητα του -6 αλλά και των σημαντικών περιορισμών στις μεταγραφές.

Αναλυτικά: 

α) Θα μπορεί να αποκτήσει απεριόριστους Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών (όχι κοινοτικούς, μόνο παίκτες με δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική ομάδα).

β) Στην μεταγραφική περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου, θα μπορεί να αποκτήσει ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών, Έλληνα ή ξένο.

γ) Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα μπορεί να αποκτήσει ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών και κανέναν ξένο (φυσικά πάντα θα μπορεί απεριόριστους Έλληνες κάτω των 23 ετών).

δ) Θα μπορεί να πραγματοποιήσει μόνο 2 ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους. Αυτές οι ανανεώσεις μπορούν να γίνουν και οι δύο το καλοκαίρι ή και οι δύο τον Γενάρη ή μία το καλοκαίρι και μία τον Γενάρη.

ε) Στις 2 ανανεώσεις συμβολαίων που δικαιούται να κάνει, απαγορεύεται η αύξηση των αποδοχών στους εν λόγω ποδοσφαιριστές.

στ) Σε όλες τις νέες μεταγραφές, απαγορεύεται τα συμβόλαια να ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ (οι αποδοχές του κάθε νέου ποδοσφαιριστή θα έχουν αυτό το ποσό ως ανώτατο).

ζ) Σε κάθε μεταγραφή ή δανεισμό, απαγορεύεται να δίνονται χρήματα σε άλλη ομάδα (για μεταγραφή δηλαδή αποκτούνται μόνο ελεύθεροι ποδοσφαιριστές).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.