Πασκουάλ: "Ελπίζω του χρόνου να μην χρειαστώ μεταφραστή."

Ο Τσάβι Πασκουάλ ευχήθηκε να γίνουν όμορφα παιχνίδια στους ημιτελικούς και τους τελικούς και να κατακτήσει το τρόπαιο ο καλύτερος, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να... μην χρειαστεί μεταφραστή την επόμενη χρονιά.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Καλησπέρα. Είναι ο πρώτος χρόνος εδώ και ελπίζω του χρόνου να μην χρειαστώ μεταφραστή. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι σε αυτό το τραπέζι και ελπίζω να γίνει ένα ωραίο πρωτάθλημα. Πάντα δυστυχώς ένας κερδίζει και όλοι χάνουν. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα. 

Η ζωή έχει δείξει ότι πολλές φορές προσπαθείς το ίδιο και κερδίζεις και κάποιες όχι. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Ελπίζω και οι 4 ομάδες να χαρίσουν το καλύτερο θέαμα και ελπίζω ότι θα το προσφέρουμε. Και όλοι οι θεατές να το χαρούν αυτό, χωρίς βία και να πάνε όλα καλά. 

Όσο για τον ημιτελικό, θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πολύ καλή. Έχει κερδίσει τους 11 από τους τελευταίους 12 αγώνες. Τακτικά και αγωνιστικά προετοιμάζει καλά τους αγώνες της και θα πρέπει να δώσουμε το 100%. Όπως είπε και ο Βασίλης, αλλά και ο κόουτς Σφαιρόπουλος, να κερδίσει ο καλύτερος."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.