Ουζουνίδης: "Σας ευχαριστώ, ελπίζω να τα ξαναπούμε..."

Το τέλος του από τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που ευχαρίστησε τους παίκτες, τον κόσμο και τους συνεργάτες του κι ευχήθηκε «υπό άλλες συνθήκες να τα ξαναπούμε»!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Αγωνιστικά το πρωτάθλημα τελείωσε όπως άξιζε να τελειώσει για μας. Αδιάφορα εντελώς. Κάποια στιγμή που πήγε να έχει ενδιαφέρον, κάποιοι μας είπαν «φτάνει, δεν χρειάζεται να κουράζεστε»… 
Κίνητρο δεν μπορεί να υπάρχει. Δηλαδή να διεκδικήσουμε την πέμπτη θέση. Δεν ενδιαφέρθηκα για το αποτέλεσμα σήμερα, έπαιξαν και νεαρά παιδιά. Αν θέλουν να τα προστατέψουν θα πρέπει να αποκτηθούν έμπειροι παίκτες. 

Δεν μπορούν ακόμα να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Του χρόνου δεν θα υπάρχει υπομονή… 
Εμένα η συνεργασία μου επίσημα τελειώνει. Τελειώνει το συμβόλαιό μου, θέλω να ευχαριστώ τους παίκτες. 

Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν πάρα πολλές δυσκολίες. Όσοι ήταν στην ομάδα προσπάθησαν για το καλύτερο μέσα στις δυσκολίες. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι ήταν εύκολο, ας κοιτάξουν και τον αιώνιο αντίπαλό μας που έχει αμφιβολίες για κάποια πράγματα, ποια είναι η εικόνα του. 

Τα παιδιά είναι εδώ και τελείωσε η χρονιά. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη συνεργασία και για τον σεβασμό τους. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Σαραβάκο και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου που μου έδειχναν την αγάπη τους, με βοήθησαν και είναι κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. 
Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν στο Κορωπί. Μου έδειχναν την αγάπη τους κι εγώ όσο μπορούσα. Και φυσικά τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την αγάπη του.

Δεν θα με αγαπούσαν τόσο αν παίρναμε το πρωτάθλημα όσο σε αυτές τις συνθήκες. Δεν έχω να πω άλλα λόγια, στάθηκαν κοντά μας και κοντά μου όλη τη χρονιά. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα. Προσπάθησα να βοηθήσω. Υπηρέτησα ως παίκτης και ως ποδοσφαιριστής το σύλλογο. Δεν νομίζω άλλος προπονητής να είχε τόσες δυσκολίες. Ελπίζω να βρεθεί η λύση γρήγορα. 

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλο κλαμπ. Αν δεν καταλάβουν κάποιοι ότι δεν είναι μόνο τα οικονομικά αλλά και η αγωνιστική εικόνα, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Πρέπει να είναι αντάξια της ιστορίας η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο. Είπα ότι οι περιορισμοί μεταγραφών και οι μείον βαθμοί, αν αυτά δεν αλλάξουν, θα δημιουργήσουν πρόβλημα. 

Ελπίζω ότι με τη λήξη της συνεργασίας θα βοηθήσουν την ομάδα γιατί φάνηκε ότι δεν ήθελαν. Ευχαριστώ κι εσάς, όλους αυτούς που έκαναν καλή αλλά και άσχημη κριτική. Αυτοί που έκαναν άσχημη, έδειχναν ότι είμαστε ζωντανοί. Εμείς ήμασταν ζωντανοί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ελπίζω κάποια στιγμή υπό άλλες συνθήκες να τα ξαναπούμε. Σας ευχαριστώ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.