Μακρόπουλος: "Με τον Γιαννακόπουλο ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στις μεγάλες δόξες του!"

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος εξέφρασε την άποψή του πως με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης θα επιστρέψει στις δόξες του, ενώ έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του ισχυρού άντρα της ΚΑΕ!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «sdna»:

"Η κίνηση του κυρίου Γιαννακόπουλου είναι καταπληκτική. Δημιουργεί ένα συγκρότημα, που εμπνέει εμπιστοσύνη, τόσο στα πρόσωπα, όσο και στα κεφάλαια και στην οργάνωση. Από την παλιά μας συνεργασία ετών οι προσωπικές εντυπώσεις παραμένουν άριστες. Είχαμε συνεχή πρόοδο, πριν γίνει η διάσπαση και πετύχαμε νίκες μαζί.

Εγώ είχα σταματήσει τα τελευταία χρόνια. Όμως, με την ανάμειξη του κυρίου Γιαννακόπουλου, του εξαιρετικού αυτού επιχειρηματία, τον οποίον εκτιμώ, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεσή τους. Θέτω, δηλαδή, τις γνώσεις μου στη διάθεσή τους και το προτείνω.

Τους εύχομαι επιτυχίες σε όλους τους τομείς του Παναθηναϊκού. Είναι μια εξαιρετική οικογένεια με αρχές και θεωρώ βέβαιο ότι ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στα χέρια της οικογένειας.

Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Έχουμε πολλά παραδείγματα του παρελθόντος. Με την οικογένεια Γιαννακόπουλου με τον Παύλο, τον Θανάση, τον μακαρίτη τον Κώστα και τον αγαπητό Δημήτρη, τον δαιμόνιο επιχειρηματία, τον οποίον καμαρώνω, είμαι υπερβέβαιος πως ο Παναθηναϊκός όχι μόνο θα σταθεροποιηθεί, αλλά και θα προχωρήσει με γοργά βήματα στις παλιές, μεγάλες δόξες του.

Παρά την ηλικία μου νιώθω ακμαιότατος, για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.