Γιαννακόπουλος: "Υποκριτής ο Τζόρτζεβιτς, δεν θεωρώ έκπληξη την πορεία του Σάρας."

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε ως τον χειρότερο άνθρωπο που έχει γνωρίσει ποτέ στην ζωή του τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ανέφερε τον Μποντιρόγκα ως ιδανικό για την θέση του προέδρου της Euroleague και μίλησε για την διαμάχη του με τον Μπερτομέου αλλά και για τον Σάρας Γιασικεβίτσιους.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «dnevnadozakosarke»:

Για την διαμάχη του Παναθηναϊκού με τον Μπερτομέου: "Ή θα αποχωρήσει ο Μπερτομέου ή θα φύγει ο Παναθηναϊκός. Ο κύριος λόγος είναι ότι αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε τον ανταγωνισμό και κατέστρεψε τη φήμη του. Η Euroleague είναι ντροπή από κάθε άποψη, οι κακοί και δικαστές που δωροδοκούνται είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ξέρετε, τα μεγαλύτερα σκάνδαλα αφορούν τα οικονομικά και τους ηγέτες."

Για το final-4 του Βελιγραδίου: "Η Σερβία είναι μια χώρα που αγαπά το μπάσκετ και νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η μόνη μου ερώτηση είναι πόσο η σερβική κυβέρνηση έπρεπε να πληρώσει αυτό το προνόμιο; Ξέρω ότι ο Μπερτομέου κλήθηκε να πάρει 4 εκατομμύρια ώστε να δώσει το δικαίωμα στην Αθήνα να ετοιμάσει φάκελο για την επόμενη χρονιά."

Για το ποιος είναι ο καταλληλότερος για την θέση του ισχυρού άνδρα της Euroleague: "Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: "Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου, ένας απίστευτος παίκτης, αλλά ένας πολύ κακός άνθρωπος. Είναι κρίμα για το μεγάλο έθνος σας: υποκριτής, ψεύτης και κλέφτης."

Για την φετινή πορεία του Παναθηναϊκού: "Όχι, έπρεπε να είμαστε πολύ καλύτεροι στο παρκέ τόσο πολύ και πνευματικά, γιατί ξέρω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερα."

Για την Ζαλγκίρις: "Ο Σάρας είναι γνωστός για τον υψηλό συντελεστή νοημοσύνης του. Προσωπικά, δεν θεωρώ έκπληξη την πορεία της."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.