Δίνει μάχη με τον καρκίνο ο Ρενέ Χένρικσεν!

Συγκλονίζει ο παλαίμαχος αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ρενέ Χένρικσεν, που δίνει τον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του, απέναντι σε μια σπάνια μορφή καρκίνου!


Όπως αποκάλυψε στον δανέζικο τύπο, ο Χένρικσεν πάσχει από καρκίνο στον μυελό των οστών, γνωστό και ως μυελωμάτωση, μια σπάνια μορφή που πολύ σπάνια «χτυπάει» ανθρώπους κάτω των 50 ετών, την στιγμή που ο Δανός γίνεται 49 τον Αύγουστο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Ekstra Bladet»:

"Νόμιζα πως είχαν τελειώσει τα παιχνίδια της ζωής μου στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα το αντιμετωπίζω αυτό ως τον αγώνα της ζωής μου. 

Ξαφνικά άρχισα να λαχανιάζω όταν ανέβαινα τις σκάλες. Αυτό δεν ταίριαζε με το γεγονός ότι ήμουν σε καλή σωματική κατάσταση. Έτσι άρχισα να το ψάχνω μέχρι που οι γιατροί βρήκαν ότι έχω πολλαπλούν μυέλωμα.. 

Πρόκειται για ασθένεια που δεν μπορεί να θεραπευτεί, αλλά μπορώ να ζήσω για πολλά χρόνια.

Σαν αθλητής που ήμουν, με ενοχλεί ότι δεν μπορώ να... κερδίσω, ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω την ασθένεια. Σε αντάλλαγμα όμως μπορώ να το μειώσω στο ελάχιστο, οπότε μπορώ τουλάχιστον να παίξω για την ισοπαλία."

Ο παλαίμαχος άσος κάνει ήδη χημειοθεραπείες και τον Αύγουστο θα ολοκληρώσει μία θεραπεία με βλαστοκύτταρα, η οποία μπορεί απλώς να... «ξεκουράσει» την ασθένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.