Μπερτομέου: "Δεν επιθυμούμε να φύγει ο Παναθηναϊκός!"

Ο Τζόρντι Μπερτομέου επεσήμανε για ακόμη μια φορά πως δεν επιθυμεί την αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την διοργάνωση, τονίζοντας πως υπάρχει θέμα μόνο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κόντρα Παναθηναϊκού και Euroleague: "Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα της Euroleague και δεν θέλουμε να κόψουμε την επικοινωνία μαζί του, ούτε επιθυμούμε να φύγει ο Παναθηναϊκός από τη Euroleague. Έχουμε θέματα με ένα άτομο κι όχι με το κλαμπ."

Για τον διοικητικό ηγέτη του τριφυλλιού: "Ο κ.Γιαννακόπουλος έχει συμπεριφορά που δεν μπορεί να είναι αποδεκτή από οποιαδήποτε αθλητική κοινωνία. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι μέλος μας και όποιο μέλος ζητήσει να μιλήσουμε, είμαι εδώ για να το κάνω."

Για το ποιο είναι το ιδανικό για τον ίδιο σενάριο στις σχέσεις Euroleague-Παναθηναϊκού: "Το κλαμπ και ο Παναθηναϊκός να σέβονται τους κανονισμούς που οι ίδιοι συναποφάσισαν και όρισαν για όλους. Έχουμε κανονισμούς για τους παίκτες, τους προπονητές, το μάρκετινγκ, για τα κλαμπ. Πρέπει η συμπεριφορά όλων να είναι εναρμονισμένη με τους κανονισμούς. Να σέβονται τους κανονισμούς, να σέβονται τους άλλους."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.