Μπεργκ: "Τα πήγα εξαιρετικά στον Παναθηναϊκό!"

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για το όνειρο της συμμετοχής του στο μουντιάλ, ενώ αναφέρθηκε και στο επιτυχημένο του πέρασμα από τον Παναθηναϊκό.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Football Channel»:

"Αυτό είναι θετικό. Ήταν μια πολύ καλή σεζόν τόσο στην ομάδα όσο και στην εθνική. Βέβαια κάθε ματς είναι ξεχωριστό αλλά είναι κάτι που πρέπει να το λάβεις υπόψιν ενόψει τον αγώνων που ακολουθούν για το Μουντιάλ. Θεωρώ ότι μπορώ να τα πάω καλά κόντρα στους περισσότερους αντιπάλους."

Για την προετοιμασία της Σουηδίας: "Έγιναν δυο υπέροχες ασκήσεις προχθές και σήμερα είχαμε κάποια όμορφα παιχνίδια οπότε ήταν καλό να ανεβάσουμε την πίεση. Ένιωσα υπέροχα. Τώρα πρέπει να προπονηθούμε καλά, ύστερα υπάρχει λίγη ξεκούραση και μετά θα συγκεντρωθούμε στο ματς με την Δανία."

Για το αν είναι στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του: "Θεωρώ ότι και στον Παναθηναϊκό τα πήγα εξαιρετικά και σίγουρα είναι πιο εύκολο για τον κόσμο να παρακολουθεί ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να το βάζει σε σύγκριση με οτιδήποτε άλλο αλλά είναι επίσης ξεκάθαρο ότι υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια στο Champions League. Επίσης είναι φανερό ότι το πόσο υπέροχα νοιώθω στην Εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια αντανακλά και την πολύ καλή περίοδο στη ζωή μου."

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ένα μουντιάλ: "Είναι τα πάντα. Κάτι που ονειρευόμουν απ' όταν ήμουν μικρός. Είναι το μεγαλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις και να έχεις την ευκαιρία να νοιώσεις υπέροχα. Την ίδια στιγμή και μόνο που μιλάς για αυτό νιώθεις υπέροχα. Επίσης πρέπει να σκεφτούμε ότι θα παίξουμε τρία παιχνίδια και ίσως ακόμη περισσότερα. Μετά το τέλος της καριέρα μας θα μπορούμε να αναπολούμε αυτές τις στιγμές. Τώρα όμως απλά λες: «Πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που είχαμε ονειρευτεί». Αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στα σωστά πράγματα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.