Μπάουμαν: "Περιμένουμε με... ανοιχτές αγκάλες τον Παναθηναϊκό!"

Ο Πάτρικ Μπάουμαν τόνισε πως στην FIBA περιμένουν με... ανοιχτές αγκάλες τον Παναθηναϊκό, όμως η τελική απόφαση ανήκει αποκλειστικά στο τριφύλλι.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για τις εξελίξεις με τον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός είναι μια δυνατή ομάδα, με πάνω από 110 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός έχει την κατάσταση στα χέρια του. Ως FIBA και ως BCL θέλουμε τις καλύτερες ομάδες των εγχώριων πρωταθλημάτων. Αν θέλουν να έρθουν, τους περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες."

Για το αν υπάρχουν άλλες ομάδες της Euroleague, που είναι διατεθειμένες να ακολουθήσουν τον Παναθηναϊκό: "Δεν είναι ερώτηση για εμένα αυτή. Ξέρετε πως υπάρχει διαμάχη με την FIBA και την Euroleague. Η λίγκα πρέπει να απαντήσει. Ο CEO του BCL θα σας δώσει τις πληροφορίες. Εμείς είμαστε η FIBA. Είμαστε το σπίτι του μπάσκετ. Πάντα θα έχουμε ανοιχτές πόρτες για όποιον θέλει να έρθει σε εμάς. Μεγαλώνει το μπάσκετ σε όλο τον κόσμο. Δεν λειτουργούμε για το συμφέρον λίγων, σε αντίθεση με άλλους σε αυτόν τον χώρο. Δεν θέλουμε να συνομιλήσουμε με μια ιδιωτική πλευρά που θέλει να ορίσει τις εξελίξεις, δεν μπορούμε να συνεργαστούμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.