Αθέτησε την συμφωνία του με τον Γιαννακόπουλο ο Αλαφούζος!

Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος συμφώνησαν για μεταβίβαση της ΠΑΕ το βράδυ της Τετάρτης, με τον «mr.ΣΚΑΪ» να... αθετεί τον λόγο του και να τα ακυρώνει όλα την Παρασκευή!


Οι δύο άντρες συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να καταθέτει μια συγκεκριμένη πρόταση και να προτίθεται να βάλει άμεσα 4 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ ώστε να καλυφθούν όλες οι άμεσες ανάγκες. Ο Αλαφούζος συμφώνησε σε όλα, οι δυο τους έδωσαν τα χέρια και όλα έδειχναν πως η επόμενη μέρα του τριφυλλιού θα είχε στο «τιμόνι» τον Γιαννακόπουλο.

Ωστόσο, στο δεύτερο μεταξύ τους ραντεβού, το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ, ο Γιάννης Αλαφούζος ακύρωσε την συμφωνία, λέγοντας πως η πρόταση του Πιεμπονγκσάντ είναι πολύ καλύτερη και πως αυτή του Γιαννακόπουλου δεν μπορούσε να λύσει τα προβλήματα της ομάδας. Το ραντεβού τους μάλιστα διήρκησε μόλις... 11 λεπτά!

Κάπως έτσι, ήρθε σήμερα η συμφωνία του «mr.ΣΚΑΪ» με τον Πάιρο Πιεμπονγκσάντ να είναι -όπως όλα δείχνουν- ο επόμενος διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.