Πασκουάλ: "Αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο!"

Την αντίδραση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο και την πολύ καλή άμυνα, επισήμανε ο Τσάβι Πασκουάλ στις δηλώσεις του για την σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Αποτέλεσμα εικόνας για τσάβι πασκουάλ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Αρχικά θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον ΠΑΟΚ και τον κόουτς Παπαθεοδώρου για την πορεία τους. Κάνανε μία εξαιρετική δουλειά και μία καλή σεζόν και αξίζουν τον σεβασμό. Ο ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρο ότι ξεκίνησε καλύτερα και ήταν πιο δύσκολο για εμάς. Δεν μας επέτρεψαν να οργανώσουμε επίθεση σωστά και μας οδήγησαν σε λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα και είχαμε 20 λεπτά εξαιρετικού μπάσκετ, μπήκαν και τα μακρινά σουτ και έτσι μπορέσαμε και ανοίξαμε τη διαφορά και αυτός είναι ο λόγος που είμαστε στους τελικούς."

Για τα εύστοχα μακρινά σουτ και αν ήταν στον σχεδιασμό: "Δεν ήταν σε κάποιο πλάνο. Μία επίθεση διαρκεί 24 δευτερόλεπτα και αν δεν μπορείς να φτάσεις στο καλάθι επειδή δεν στο επιτρέπει ο αντίπαλος, τότε ψάχνεις να... χτυπήσεις από μακριά."

Για τον Αντετοκούνμπο: "Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας και βασικό στοιχείο του παιχνιδιού μας. Άλλαξε το πνεύμα της ομάδας και μας βοήθησε με την ενέργεια του να γυρίσουμε το παιχνίδι."

Για το κακό πρώτο ημίχρονο: "Δεν είναι εύκολο να δώσεις απάντηση. Ένα μέρος είναι η ενέργεια σίγουρα. Στο μπάσκετ είναι σημαντικό το πως αντιδρά μία ομάδα και αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο μπήκαν και τα μακρινά σουτ."

Για το αν περιμένει κάποια... έκπληξη στον τελικό: "Έχω απόλυτο σεβασμό για την ομάδα του Προμηθέα και αφού παίζουν αυτή την ώρα δεν θέλω να πω κάτι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.