Βουγιούκας: "Πάμε όπως πάει ο Νικ, ευχαριστούμε τον κόσμο!"

Ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε πως η τύχη του Παναθηναϊκού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον Νικ Καλάθη, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο του τριφυλλιού που βρίσκεται συνέχεια δίπλα στην ομάδα!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Πιστεύω ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο το γήπεδό μας, εδώ παίζουμε με ενθουσιασμό και ενέργεια. Θα πρέπει να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο από την Ρεάλ και να κυνηγήσουμε κάθε φάση, για να νικήσουμε στο τέλος."

Για το αν αισθάνονται στον Παναθηναϊκό άγχος και πίεση: "Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάει στο Final Four από το 2012 και μετά. Κάθε χρόνο έχει στόχο να πάει και να πάρει τον τίτλο. Είναι ένα επιπλέον βάρος αυτό. Αλλά είναι στο χέρι μας, έχουμε τα πλέι οφ στην έδρα μας. Είναι στο χέρι μας να πάρουμε τις νίκες εδώ και μετά μία εκτός έδρας."

Για τον Ντόντσιτς και τον Καλάθη: "Πάμε όπως πάει ο Νικ. Αν πάει καλά ο Νικ, έχουμε πιο εύκολα καλάθια. Είναι ο ηγέτης μας, ο προστάτης μας. Χρειαζόμαστε να παίξει καλά. Το ίδιο είναι για εκείνους ο Ντόντσιτς. Πολύ σημαντικοί θα είναι και ο Σίνγκλετον με τον Γκιστ, αλλά και ο Ρίβερς. Ελπίζω να είναι καλά για να μας βοηθήσει. Ο καθένας θα παίξει τον ρόλο του."

Για το μαρκάρισμα του Ταβάρες: "Πρέπει να τρέξουμε την ομάδα. Μου φαίνεται αφύσικο ότι καρφώνει χωρίς να πηδήξει. Έχουμε πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να μην μας προβληματίσει ξανά. Θέλουμε να τον βγάλουμε εκτός παιχνίδιού."

Για τα δύο sold out του κόσμου του τριφυλλιού: "Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και μας πιστεύει. Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.