Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο για την διάθεση των εισιτηρίων για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

"Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Κυριακή, 29 Απριλίου (19:00) τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 29ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους ηλεκτρονικά, μέσωviva.gr ,καθώς και από τα εκδοτήρια, καθημερινά 09:30 έως 17:30 και το Σάββατο 10:00-15:00. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.