Στο CAS o Γιαννακόπουλος!

Ο Παναθηναϊκός προσέφυγε στο CAS για τις ποινές που επιβλήθηκαν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από το πρωτοβάθμιο και το δευτεροβάθμιο μονομελές δικαιοδοτικό όργανο της Euroleague, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Αποτέλεσμα εικόνας για δημητρης γιαννακοπουλος
Το τριφύλλι κατέθεσε τον σχετικό φάκελο με τον οποίο ζητεί από το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο να απαλειφθούν οι ποινές και η συζήτηση αναμένεται να γίνει την προσεχή Τετάρτη (18/4). Η απόφαση μάλιστα δεν θα αργήσει να εκδοθεί, καθώς όλες οι πλευρές εκτιμούν ότι σε 7-10 ημέρες τα μέλη που απαρτίζουν την επιτροπή θα ανακοινώσουν την ετυμηγορία τους.

Τον Παναθηναϊκό θα εκπροσωπήσει η νομική υπηρεσία του, ωστόσο δεν είναι βέβαιο οτι θα δώσει το «παρών» και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Το CAS έχει ζητήσει από τους δύο Αθλητικούς Δικαστές της Euroleague τους πλήρεις φακέλους, τις αποφάσεις και το σκεπτικό τους, ώστε να εξετάσει τη νομιμότητα και την εγκυρότητα των ποινών και να κρίνει αν είναι δίκαιη η προσφυγή του τριφυλλιού.

Από την απόφαση του CAS θα εξαρτηθούν και οι επόμενες κινήσεις των «πρασίνων» και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Σε περίπτωση που δεν δικαιωθούν πάντως, υπάρχει ως ύστατη -δικαστική- επιλογή το Ανώτατο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Ελβετίας, όπου όμως σπανίως προσφεύγουν κι ακόμη πιο σπάνια εκδίδονται αποφάσεις ανατρεπτικές εκείνων του CAS.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.