Πασκουάλ: "Να ελέγξουμε το ρυθμό."

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό απέναντι στην Ρεάλ, ενώ στάθηκε και στην έλλειψη εμπειρίας της ομάδας του, σε αυτή την φάση.

Αποτέλεσμα εικόνας για τσάβι πασκουάλ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να παίξουμε καλά στην άμυνα. Μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει πολύ καλά, εκτός από μια περίοδο. Ένα κακό δεκάλεπτο κόντρα σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ μπορεί να σε κρατήσει πίσω.

Είμαστε καλά. Πρέπει να έχουμε ενέργεια και ένταση, να είμαστε προσηλωμένοι. Σκεφτόμαστε μόνο το τρίτο παιχνίδι και τη νίκη. Μας λείπει ένα στοιχείο εμπειρίας, κάτι που φάνηκε σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια. Ελπίζουμε να το βρούμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το παρελθόν.


Πρέπει να νικήσουμε, αν γίνει αυτό όλοι εσείς θα γράψετε ότι ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε, κανείς δεν θα θυμάται τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Αφήνουμε πίσω το παρελθόν, σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι."

Για την πιθανότητα επιστροφής του Γιουλ στη δράση: "Προφανώς είμαστε ικανοποιημένοι που ένας από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης θα επιστρέψει. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα μας δυσκολέψει σίγουρα την αποστολή μας. Είμαστε πάντως προετοιμασμένοι γι'αυτό το ενδεχόμενο αλλά και έτοιμοι να δώσουμε την μάχη μας για τη νίκη."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.