Παναθηναϊκός σε Μπερτομέου: "Είσαι αποτυχημένος, φύγε!"

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έθεσαν κι επίσημα θέμα ηγεσίας στο συνέδριο των μετόχων της Euroleague, εξαπολύοντας ευθεία επίθεση στον Τζόρντι Μπερτομέου!


Ο πρώτος που πήρε τον λόγο κατά την διάρκεια του συνεδρίου των μετόχων της Euroleague ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που θέλησε να μάθει αν πράγματι η τιμωρία που του επέβαλε η διοργάνωση ήταν κοινή απόφαση όλων των ομάδων. 


"Τίθεται θέμα ηθικης τάξεως. Θέλω να ξέρω με ποιους κάθομαι στο ίδιο τραπέζι. Εγώ τιμωρήθηκα γιατί απάντησα σε απειλές κατά της οκογένειάς μου για ένα θέμα που δεν έχει σχέση με το μπάσκετ. Έμπαιναν στο προφίλ μου Τούρκοι και έβριζαν την οικογένειά μου και τα παιδιά μου και απάντησα σε αυτούς και μόνο. Θέλω να ξέρω, αν όπως έχει πει και ο κύριος Μπερτομέου, ήταν κοινή απόφαση των μετόχων η τιμωρία μου γι αυτό το θέμα. Και αν υπάρχει κάποιος θέλω να το ξέρω." αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άντρας της «πράσινης» ΚΑΕ.


Ο μόνος που απάντησε ωστόσο ήταν ο εκπρόσωπος της Εφές, λέγοντας πως: "Δεν ερωτηθήκαμε ποτέ, ούτε έχουμε σχέση με αυτή την τιμωρία.".


Στην συνέχεια το τριφύλλι εξαπέλυσε επίθεση προς τον Τζόρντι Μπερτομέου, χαρακτηρίζοντάς τον αποτυχημένο και κάνοντας πρόταση μομφής.


"Είσαι αποτυχημένος σε αυτό που κάνεις. Τα έσοδα είνα απειροελάχιστα. Οι χορηγικές συμφωνίες είναι οι χειρότερες δυνατές, όπως και τα τηλεοπτικά συμβόλαια. Συνολικά, σε αυτό το τραπέζι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν 300 εκατ. το χρόνο και τα έσοδα είναι 40 εκατ. Πώς είναι δυνατόν αυτό το μοντέλο να κριθεί πετυχημένο; Θεωρούμε πως ο κύριος Μπερτομέου είναι αποτυχημένος στο έργο του και ζητάμε να τεθεί σε ψηφοφορία η εκλογή του CEO." ήταν τα λόγια των «πράσινων».


Ο Παναθηναϊκός έθεσε μάλιστα και θέμα χορηγιών, επιχειρηματολογώντας για την θέση πως ο Μπερτομέου είναι αποτυχημένος: "15 χρόνια προσπαθείτε κύριε Μπερτομέου να μπείτε στις μεγάλες αγορές, Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία και δεν τα έχετε καταφέρει. Πόσα ακόμα χρόνια θα προσπαθείτε προτού παραιτηθείτε; Είναι δυνατόν η Euroleague να μην έχει ούτε έναν χορηγό από αυτές τις χώρες;".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.