Ο στημένος κι ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ!

Μια διαιτησία που θύμιζε Γερμανάκο στο περίφημο οφσάιντ των 8 παικτών που κάλυπταν τον Χατζηαθανασίου με την ΑΕΚ πριν 30 χρόνια και του Κύζα στον περσινό ημιτελικό, μας χάρισε χτες μία παράσταση όπου το ΓΡΑΜΜΑ του νόμου είχε ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ. Εξαιρετικά στημένος παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός, εξαιρετικά ΣΤΗΜΕΝΟΣ παρουσιάστηκε και ο διαιτητής Θάνος.


Ο αγώνας ξεκινάει με 2 κίτρινες στα 2 πρώτα μαρκαρίσματα (η πρώτη στον Κουρμπέλη ανύπαρκτη φυσικά!) , ένα οφσάιντ χαρισμένο στο 12' και ένα ΧΕΡΙ του Τσιγκρίνσκι χωρίς κάρτα φυσικά. Η κάρτα του Κουρμπέλη και το χέρι του «Ιησού» ΔΕΝ υπάρχουν καν σαν στιγμιότυπα!!! Στην φάση του 1-0, η ΑΕΚ αποκτά κατοχή ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΦΑΟΥΛ στον Ινσούα, φάση που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Ας δούμε τι άφησε να παιχτεί το συνδρομητικό.

1) Οφσάιντ στο 12' ΚΑΘΑΡΟ στον Αραουχο, φυσικά δεν σφυρίιζεται. Το γκολ αποτρέπεται λόγω... προβολής! Με το γράμμα του νόμου ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΪΝΤ.2) Στο 45', ανύπαρκτο οφσάιντ στον Μουνιέ! Ο επόπτης ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ. Με το γράμμα του νόμου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΣΑΪΝΤ.3) Δυνατή διεκδίκηση στο 10' του Ινσούα, χρησιμοποιώντας το χέρι = ΚΙΤΡΙΝΗ !!! και φάουλ. Με το γράμμα του νόμου πάντα.4) Δυνατή διεκδίκηση Βράνιες χρησιμοποιώντας το χέρι = ΚΑΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ!!! απλό φάουλ. Εδώ το γράμμα του νόμου, δεν έχει φτάσει ακόμα.5) Φάουλ - προβολή Ινσούα που ακουμπάει στον αέρα τον Αραούχο με τις τάπες. Προφανώς φάουλ, αλλά η θεατρική παράσταση μετά (προσέξτε άλμα επιτόπιο και χορευτικό με με το αριστερό πόδι, χωρίς να υπάρχει λόγος) επισύρει την δεύτερη κίτρινη του Αργεντινού. Με το γράμμα του νόμου, σωστή κάρτα.


6) Με το γράμμα του νόμου ΠΑΝΤΑ, ο Μπακάκης ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΟΝ Ινσούα. Με το γράμμα του νόμου; ΚΟΚΚΙΝΗ-ΜΑΡΣ.7) Με το γράμμα του νόμου πάντα, το να προκαλείς αντίπαλο σου, είναι κίτρινη κάρτα. Εδώ θα ήταν η δεύτερη.


8) Φάουλ - προβολή με τα 2 πόδια στον Δώνη, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΟΥΛ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΡΤΑ!! Με το γράμμα του νόμου πάντα! Αλλά όπως φαίνεται, κάπου κολλάει αυτό το γράμμα!  9) Χέρι - πέναλτι (γιατί φέρνει την μπάλα μπροστά του και κερδίζει «πλεονέκτημα») δεν δίνεται. Φυσικά θα ήταν και η δεύτερη κίτρινη. Με το γράμμα του νόμου πάντα.10) Ο Βράνιες παρεμποδίζει τον Μουνιέ, προφανώς και θα ήταν ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ, αλλά είναι βέβαιο οτι ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ! Με το γράμμα του νόμου βέβαια θα δινόταν και εδώ ανετότατα.
Το σωστό όμως θα ήταν να πάει ο διαιτητής στα αποδυτήρια και να γράψει ότι το τελικό σκορ είναι 3-4. Έτσι, γιατί μπορεί.

Φυσικά για την ήττα, οι ΠΡΩΤΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ είναι το σαμάρι και ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ. Ο προπονητής και όσοι αγωνίζονται, έχουν να αντιμετωπίσουν σε κάθε αγώνα την Σκύλλα και την Χάρυβδη. Η δε κατάντια έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να κουνάει ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ κάποιος Μπακάκης (που έχει γλυτώσει την αποβολή)  σε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.