Νταμπίζας και νέος προπονητής μετά την παραμονή!

Μόλις οριστικοποιηθεί η παραμονή του Παναθηναϊκού στην Super League, θα γίνει επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα, που παραμένει διστακτικός. Οι συζητήσεις με τον Ουζουνίδη που είναι σχεδόν απίθανο να καταλήξουν σε συμφωνία.


Την ερχόμενη εβδομάδα στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ αναμένεται να αλλάξει ο κανονισμός για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια και ως εκ τούτου να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Παναθηναϊκού στην κατηγορία, που θα έχει γλιτώσει την τελευταία στιγμή μία ιστορική ξεφτίλα δια χειρός Γιάννη Αλαφούζου.

Μετά από αυτό λοιπόν αναμένεται να γίνει η τελική επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα για την θέση του τεχνικού διευθυντή, που κατείχε στο παρελθόν. Ο Νταμπίζας έχει αναθερμάνει τη σχέση του με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, και θα ξεκαθαρίσει άμεσα το αν θα επιστρέψει. Για την ώρα παραμένει διστακτικός, μετά τα όσα έγιναν και φέτος στην ΠΑΕ από τον Αλαφούζο.

Από κει και πέρα, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως η διοίκηση της ΠΑΕ θα κάνει πρόταση ανανέωσης στον Μαρίνο Ουζουνίδη για τον πάγκο της ομάδας. Συζητήσεις που για την ώρα φαντάζει σχεδόν απίθανο να καταλήξουν σε συμφωνία, καθώς ο Εβρίτης τεχνικός πάθαινε... αμόκ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και πολύ δύσκολα θα εμπιστευόταν ξανά τους ανθρώπους που υπονόμευαν το έργο του και δεν κατάφεραν να κρατήσουν τις υποσχέσεις τους για μια σειρά από σοβαρά αγωνιστικά και όχι μόνο ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.