Νέα αποχή από τους ποδοσφαιριστές!

Νέο «επεισόδιο» στο σίριαλ εξόφλησης των παικτών, είχαμε σήμερα στο Κορωπί. Με ομόφωνη (σημερινή) απόφαση, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα απέχουν από τις προπονήσεις.


Οι ποδοσφαιριστές είχαν συνάντηση σήμερα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, όμως τα λεγόμενα του δεν τους άφησαν ικανοποιημένους (δικαιολογημένα φυσικά) και έτσι αφού κλείστηκαν στα αποδυτήρια αποφάσισαν ομόφωνα να απέχουν εκ νέου από την προπόνηση της Δευτέρας, καθώς και από εκείνη της Τετάρτης (για την Τρίτη είναι προγραμματισμένο ρεπό) εάν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις της διοίκησης απέναντί τους.

Στον αντίλογο, η «πράσινη» ΠΑΕ υποστηρίζει οτι εξετάζει τις θέσεις των παιχτών και θα απαντήσει μέχρι την Τετάρτη.

Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προέβη σε επίσημη ενημέρωση επί του θέματος υποστηρίζοντας τα εξής: "Κατά την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου με τους ποδοσφαιριστές στις προπονητικές εγκαταστάσεις, η διοίκηση πρότεινε να τους καταβληθεί την επόμενη Δευτέρα 30/4 άλλο ένα 35% της δόσης Δεκεμβρίου και στις 15 Μαΐου να εξοφληθούν το 100% του Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο 35% του Δεκεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές αντιπρότειναν να τους καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα το 70% του Δεκεμβρίου. Η διοίκηση του εξετάζει και θα απαντήσει μέχρι την Τετάρτη.".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.