Λουτσιάνο: "Ουδείς μου έχει μιλήσει για έξοδο..."

Ο Λουτσιάνο αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο τριφύλλι, τονίζοντας πως κανείς από την διοίκηση δεν του έχει μιλήσει για αποχώρησή του από τον σύλλογο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις: "Όλοι οι παίκτες συζητήσαμε μεταξύ μας. Δεν με επηρέασε αγωνιστικά η κατάσταση λόγω των όσων με πλαισιώνουν. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Εκτός αγωνιστικού χώρου είναι μία εντελώς διαφορετική κατάσταση. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα αλλά αυτά πρέπει να τα αφήνουμε απέξω όταν έχουμε αγώνα ή προπόνηση. Για τα άλλα υπάρχουν οι ατζέντηδες. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη καμπή αλλά είμαστε σε ένα τεράστιο κλαμπ."

Για το αν υπήρχε συμφωνία με την διοίκηση για το οικονομικό κομμάτι: "Τα θέματα αυτά τα χειρίζονται οι μάνατζερ μου. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Ουδείς μου έχει μιλήσει για έξοδό μου από τον σύλλογο. Το οικονομικό πρόβλημα δεν αφορά μόνο εμένα. Όλοι έχουμε οικογένειες. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα λύση για τον σύλλογο. Δεν μίλησα με την διοίκηση για κανένα θέμα. Εγώ είπα εφόσον όλοι είχαμε ικανοποιηθεί οικονομικά θα έπρεπε να προπονηθούμε. Τα οικονομικά είναι θέματα των ατζέντηδων. Μην ξεχνάτε ότι στόχος μου ήταν να ξαναπαίξω."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.