Κωνσταντίνου: "Δεν νομίζω ότι η ομάδα είναι απροστάτευτη..."

Ασύλληπτες δηλώσεις από τον Βασίλη Κωνσταντίνου, που υποστηρίζει ότι η ομάδα δεν είναι απροστάτευτη από την διοίκηση! Τι είπε για την άδεια, την οποία πιστεύει πως... δύσκολα δεν θα πάρει το τριφύλλι!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Στις 3-4 του μηνός λήγει η προθεσμία για να καταθέσουμε τον φάκελο για την αδειοδότηση, υπάρχουν διάφορα θέματα που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα, είμαστε αισιόδοξοι ότι δύσκολα θα χάσουμε την αδειοδότηση, νομίζω ότι θα την πάρουμε. Είναι μία περίοδος δύσκολη, το ξέραμε από την αρχή. Θα πολεμήσουμε ώστε ο Παναθηναϊκός να μείνει εκεί που αξίζει.

Ο φάκελος πλήρης μπορεί να μην είναι όμως πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα 15ημερο προθεσμία που ζητήσαμε, θεωρώ ότι και η ΟΥΕΦΑ θα μας δώσει και μετά θα είμαστε έτοιμοι για να έχουμε έναν πλήρη φάκελο.

Δεν νομίζω ότι η ομάδα είναι απροστάτευτη. Δεν μπορούμε να τσακωνόμαστε. Και τώρα μπήκαμε στους διαιτητές και τους τα είπαμε και στο ημίχρονο υπήρξε ένας έντονος διάλογος με τους διαιτητές και τους παρατηρητές, είναι όμως άλλα θέματα στον Παναθηναϊκό που έχουν προτεραιότητα και συν αυτώ, τα υπόλοιπα μεγαλοποιούνται."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.