Κουρμπέλης: "Όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε!"

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης άφησε αιχμές για την διαιτησία του Θάνου και στάθηκε στην συγκινητική προσπάθεια των συμπαικτών του.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου, που κάθε μέρα μαχόμαστε για το καλύτερο. Είμαι περήφανος για εμάς. Προσωπικά δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία. Όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε. Ας το κρίνουν άλλοι, εμάς η δουλειά μας είναι άλλη. Αν μιλούσαμε για τη διαιτησία από την αρχή της σεζόν, δεν θα τελειώναμε ποτέ. Είδα τη φάση της κόκκινης, ήταν μπροστά στα μάτια μου. Αν είχε γίνει η ίδια φάση με παίκτη της ΑΕΚ δεν θα το έδινε με τίποτα, ειδικά στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο της ΑΕΚ απέναντι του."

Για τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν: "Ενώ το πρωτάθλημα ξεκίνησε καλά, ανταγωνιστικά με 3-4 ομάδες -βάζω και τον Ατρόμητο μέσα- που πάλευαν για την πρώτη θέση, στο τέλος είδαμε ότι πάλι κάτι κάνουμε λάθος στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να σταματήσει, γιατί βλέπουμε ότι όσο πάει και φτιάχνει το πρωτάθλημα, δεν είναι όπως παλιά. Εμείς οι παίκτες πρέπει να βγάλουμε προσωπικότητα σε τέτοιες καταστάσεις και να κάνουμε κάτι να ακούγεται η γνώμη μας, γιατί εμείς έχουμε τη δύναμη."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.