Κουρμπέλης: "Μια τόσο μεγάλη ομάδα δεν γίνεται να χαθεί!"

Την πεποίθησή του πως μια ομάδα με το μέγεθος του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να χαθεί εξέφρασε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που έδωσε και συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της ομάδας για τις προσπάθειές τους.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «Arcadia Sports»:

Από που βρίσκετε τη δύναμη στην ομάδα να συνεχίζετε και να έχετε μια αξιοπρεπέστατη εικόνα;

"Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια σ' όλους τους ανθρώπους της ομάδας (παίκτες προπονητές κι όλους όσους δουλεύουν) γιατί σε δύσκολους καιρούς όπως τους σημερινούς δεν τα παρατούν και δουλεύουν μ' όλο τους το "είναι" για το καλό της ομάδας όντας απλήρωτοι! Εμείς από τη πλευρά μας είμαστε παίκτες νέοι με φιλοδοξίες οι περισσότεροι και μαχόμαστε κάθε μέρα και για το καλό της ομάδας αλλά και για το δικό μας!"

Ο Παναθηναϊκός ήταν στο κυνήγι της 5ης θέση - όπως κι η πρώτη σου ομάδα ο Αστέρας μαζί με Πανιώνιο και Ξάνθη (κυρίως). Βλέποντας όλες τις ομάδες ποια πιστεύεις ότι θα καταφέρει μα πάρει το εισιτήριο; 

"Όσον αφορά την πέμπτη θέση, από τη στιγμή που δεν τα καταφέρουμε εμείς έχοντας μείνει λίγο πίσω στο κυνήγι, όλοι γνωρίζετε ότι θέλω ο Αστέρας να την κατακτήσει! Έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο και πιστεύω ότι την αξίζει!"

Η κατάσταση στην Ελλάδα πόσο σας επηρεάζει εσάς τους παίκτες; Δεδομένου ότι είμαστε και πιο κοντά από ποτέ στο Gexit. 

"Εννοείται ότι μας επηρεάζει! Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές! Στην Ελλάδα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο... Ας ελπίσουμε να αλλάξουν τα πράγματα και να ευχαριστιόμαστε περισσότερο αυτό που αγαπάμε."

Ένα μήνυμα σου στον κόσμο και του Παναθηναϊκού (που έχει αγωνία για την άδεια) αλλά και στου Αστέρα που σ' αγαπάει και σε καμαρώνει με το περιβραχιόνιο μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. 

"Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στους φίλους του Παναθηναϊκού είναι ότι πρέπει να στηρίζουν όσο μπορούν την ομάδα γιατί περνάει δύσκολες στιγμές και να κάνουν υπομονή γιατί πιστεύω ότι μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως αυτή δεν γίνεται να χαθεί! Δεν θα είναι καλό για κανέναν! Όσον αφορά αυτούς του Αστέρα τους ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά γιατί με στήριζαν όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα και  επίσης να προσπαθούν να γεμίζουν το γήπεδο γιατί η ομάδα είναι στολίδι για την πόλη και πρέπει να τη στηρίζουν."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.