Κάθε 20 χρόνια!!!

Όταν ο Παναθηναϊκός ΚΕΡΔΙΖΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ τον ΠΑΟΚ (εντός - εκτός) στην Α' εθνική ήταν μόλις... 1964 και ήμασταν αγέννητοι οι περισσότεροι. Μεσολάβησαν βέβαια και άλλες 9 φορές από τότε (66,69,86,96,04,06,08,11,15). Σύνολο 12 δηλαδή.  Έτσι για την ιστορία.

Όσο για χτες, χωρίς Τζήλο, στο 0-0 θα μέναμε. Ο τύπος ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ αφήνει τον Μάτος στον αγώνα. Ο Μάτος στο ξεκίνημα του αγώνα, κάνει ένα χτύπημα στον σβέρκο του Ινσούα αλά Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ με το γόνατο!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝ ΚΙΤΡΙΝΗ!!! Η φάση φυσικά έχει εξαφανιστεί από τα ριπλει.Αφού δεν τιμωρείται, αλλάζει ρεπερτόριο. Χρησιμοποιεί τα χέρια του  ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ, αλλά όχι μόνο δεν τιμωρείται, παίζει και θέατρο κάνοντας τον τραυματία ότι η μπάλα και καλά τον χτύπησε στο πρόσωπο. Φυσικά ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ (δεύτερη), ο Τζήλος έδειξε ...κόρνερ. Θα μπορούσε να δείξει και άουτ. Ο Μάτος αφού έχει ΗΔΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ, αλλάζει ρεπερτόριο. Τώρα σπρώχνει και ρίχνει ΕΝΤΟΣ περιοχής (εφόσον συνεχίζεται το μαρκάρισμα, βάσει κανονισμών) τον ΜΟΥΝΙΕ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ, που θα ήταν η τρίτη, αλλά το πέναλτι γίνεται φάουλ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!!!Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκορ θα γίνει 0-2, ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΠΕΛΚΑ στον Ινσούα, το οποίο ο κάθε Ντόλκας χαρακτηρίζει ΩΣ ΚΑΘΑΡΗ ΦΑΣΗ. Λογικό όταν εχεις μάθει με παίχτες σαν τον Μάτος και τον Γκαρσία. Ο Ινσούα ΕΙΝΑΙ κάτοχος της μπάλας ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ (όπως ο Μάτος στον Μουνιέ) ο Πέλκας τον πετάει κάτω.Ο Τζήλος, αφού έχει αφήσει όλα αυτά, έχει κόψει 2 φορές πάσες του Παναθηναϊκού, άρα ούτε που ξέρει ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ, πράττει σωστά ΜΟΝΟ στην φάση που ο γαύρος του βορρά ζητάει πέναλτι σε χέρι του Κολοβέτσιου. Η μπάλα βρισκει ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΑΛΛΑ το χέρι είναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ και σε φυσικότατη θέση.Από όλα αυτά, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κράτησαν το εμφατικο 0-3 επί ενός ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, λέγοντας οτι ηταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Λεωφόρο. ΨΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ, ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ 14 ΤΕΛΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ, ΜΕ 2 ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΕΦΑΓΕ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚ (ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΧΟΥΛΤ-ΜΟΛΕΔΟ-ΒΙΓΙΑ-ΚΟΥΛΙ) Ο ΕΝΑΣ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΣΟΥΤ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.