Κασδαγλή: "Μεγαλύτερη τιμή το να σηκώνω μια κούπα για τον Παναθηναϊκό!"

Η αρχηγός της ομάδας Νεάνιδων του Παναθηναϊκού που κατέκτησε αήττητη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Βίκυ Κασδαγλή, μιλάει αποκλειστικά στον Στέφανο Αλαφάκη και το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!


Αήττητες πρωταθλήτριες Ελλάδος! Φαντάζομαι τα συναισθήματα Δεν περιγράφονται...

"Χωρίς αμφιβολία , τα συναισθήματα μου για την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος πραγματικά δεν περιγράφονται..."

Η χρονιά ωστόσο είχε και δύσκολες στιγμές. Κληθήκατε να αναλάβετε το βάρος της γυναικείας ομάδας. Τι αποκόμισες από αυτή την εμπειρία;

"Με την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών μόνο κερδισμένη θα μπορούσα να βγω...Όλη την διάρκεια της χρονιάς αγωνιζόμουν εναντίον παικτριών που υπό άλλες συνθήκες θα ήθελα να ζητήσω αυτόγραφο και αποτελούσαν πρότυπα μου! Έτσι , αποκόμισα πολλές εμπειρίες... Έμαθα να διαχειρίζομαι, το πως είναι να είσαι πίσω στο σκορ, και να παλεύεις με έναν αντίπαλο που είναι πολύ πιο δυνατός και πολύ πιο έμπειρος από εσένα."

Πως ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια; Δείξατε ότι οι ήττες στην Α1 δεν σας επηρέασαν αλλά μείνατε ενωμένες και στο τέλος δικαιωθήκατε!

"Οι ήττες πραγματικά δεν μας επηρέασαν. Το κλίμα μεταξύ μας ήταν ιδανικό από την πρώτη στιγμή.  Η ομάδα αποτελούνταν πρώτα από καλούς χαρακτήρες και στην συνέχεια καλές παίκτριες και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Οι προπονητές μας έπαιξαν μεγάλο ρόλο σε αυτό! Μας εμπιστεύονταν και μας υπενθύμιζαν συνεχώς αυτά που έχουμε να κερδίσουμε μέσα από όλα αυτά τα δύσκολα παιχνίδια.

Από πότε αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό; Φανταζόσουν ποτέ πως η ομάδα θα υποβιβαστεί;

"Αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό από την Πέμπτη δημοτικού. Δεν φανταζόμουν ότι η ομάδα θα υποβιβαζόταν... Ούτε ότι θα κατάφερνα πότε να παίξω στην γυναικεία ομάδα..."

Ασχολείσαι με την επικαιρότητα στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου; Αν ναι, θα ήθελες να πεις κάτι για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο αλλά και την σειρά με την Ρεάλ στο μπάσκετ ανδρών;

"Ναι ασχολούμαι όσο μπορώ. Σε ότι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, είμαστε σε ένα μεγάλο σύλλογο και πιστεύω ότι θα ανακάμψει η κατάσταση. Για το ματς με την Ρεάλ, αν και κάναμε μια σπουδαία νίκη, πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας που είναι η πρόκριση... έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια."

Το στιγμιότυπο με εσένα να πανηγυρίζεις δακρυσμένη το πρωτάθλημα έγινε... viral. Υπάρχει, αλήθεια, μεγαλύτερη τιμή από το να σηκώνεις κούπα ως αρχηγός του Παναθηναϊκού;

"Τα δάκρυα μου όταν πανηγύριζα για το πρωτάθλημα... ήταν γιατί μια πολύ δύσκολη χρονιά με ήττες, απογοητεύσεις, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο τρόπο! Δικαιώθηκαν οι κόποι της χρονιάς με την μεγαλύτερη τιμή, να σηκώνω την κούπα για ακόμη έναν τίτλο στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Την νίκη επί του Πιερικού την αφιέρωσες στον Σπύρο Ντόκο. Αυτή η κίνηση ήταν σημαντικότερη και από το πρωτάθλημα...

"Η αφιέρωση στο Σπύρο Ντόκο, ήταν για να δείξουμε ότι στον Παναθηναϊκό όλη είμαστε μια οικογένεια..."

Το μέλλον σου είναι στον Παναθηναϊκό; Τουλάχιστον στον βαθμό που εξαρτάται από εσένα.

"Τέλος, μακάρι αν όλα πάνε καλά να μείνω στον Παναθηναϊκό , ώστε αγωνιζόμενη στην Α2 να ανεβεί ξανά η ομάδα στην κατηγορία που της αξίζει!"


Ευχαριστούμε πολύ την Βίκυ Κασδαγλή και της ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.