Κάρτα Φιλάθλου και στον Παναθηναϊκό!

Σημαντικότατη εξέλιξη για τον σύλλογο, αφού θεσπίζεται πλέον η Κάρτα Φιλάθλου και κάθε φίλος του Παναθηναϊκού που θα αγοράζει εισιτήριο -απλό ή διαρκείας- για το ποδόσφαιρο θα ενισχύει τον Ερασιτέχνη!


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Όπως ενημέρωσε το σώμα των μελών στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο., Νίκος Πλυτάς, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ήρθε σε γραπτή συμφωνία με την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός για ίσχυση Κάρτας Παναθηναϊκού Φιλάθλου, από τη σεζόν 2018-2019.

Πιο συγκεκριμένα κάθε μοναδικός φίλαθλος που θα αγοράζει εισιτήριο διαρκείας ή απλό εισιτήριο για πρώτη φορά θα συνδράμει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με 10,00€! Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό μέτρο που επιθυμία όλων μας είναι να γίνει δεύτερη φύση στον Παναθηναϊκό Φίλαθλο ώστε να αισθάνεται πως συμμετέχει ενεργά στην ενίσχυση των τμημάτων του Ομίλου, αλλά και στην προσπάθεια της Διοίκησης για την αποπληρωμή του χρέους που στραγγαλίζει καθημερινά το Σύλλογό μας, ένα μέτρο που θα κάνει πραγματικότητα το σύνθημα "εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ".

Περισσότερες λεπτομέρειες τις προσεχείς εβδομάδες!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.