Η πρόταση για την ΠΑΕ, η συνάντηση και η αξίωση του Αλαφούζου

Ένας Ταϋλανδός μεγιστάνας έχει καταθέσει, μέσω του κονσόρτσιουμ «Pan Asia» πρόταση για την ΠΑΕ, ενώ χτες συναντήθηκε και με τον Γιάννη Αλαφούζο. Αρνητικός ο μεγαλομέτοχος, ζητάει περισσότερα χρήματα για τον εαυτό του!


Το κονσόρτσιουμ έχει καταθέσει, μέσω του Πάιρο Πιεγκμπονσάντ, μια πρόταση για την απόκτηση της ΠΑΕ, η οποία περιλαμβάνει: 13 εκατ. ευρώ στον Γιάννη Αλαφούζο, 7,5 εκατ. για το προπονητικό στο Κορωπί, χάρισμα 7 εκατ. από τη δέσμευση του τηλεοπτικού συμβολαίου +20 εκατ. επένδυση για τις ανάγκες τις ομάδες. Χτες μάλιστα ο Ταϋλανδός συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος ωστόσο είναι αρνητικός στην πρόταση!

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού αξιώνει 13 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον, ενώ τόνισε πως αν το αίτημά του δεν γίνει δεκτό δεν τον αφορά η πρόταση. Μάλιστα, ως μέτρο πίεσης, φέρεται να είπε πως:

"Ετσι όπως πάνε τα πράγματα, η ομάδα θα υποβιβαστεί στη Β΄ Εθνική. Εγώ μπορώ να πουλήσω τους παίκτες και να πάρω πίσω ένα μέρος των χρημάτων που έχω βάλει, αλλά τι να την κάνετε εσείς μια ομάδα στη Β΄ Εθνική;".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.