«Φάκελος ΟΑΚΑ» και επίσημα για την Euroleague

Η διοργάνωση της Euroleague άνοιξε φάκελο τιμωρίας του γηπέδου του Αμαρουσίου, με «επιχείρημα» το πολυπληθές κοινό των «πράσινων» καθώς και την παραβίαση κάποιων κανόνων στον τομέα της ασφάλειας και της χωρητικότητας του γηπέδου.


Η Euroleague εξέτασε το υλικό από την τηλεοπτική μετάδοση και συνέταξε έκθεση, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως τα μέτρα ασφαλείας που πήρε ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αρκετά και πως το κλαμπ δεν συμμορφώθηκε με κάποιες διατάξεις των κανόνων για την χωρητικότητα και την ασφάλεια, καθώς ο κόσμος ήταν συνωστισμένος ακόμα και στις σκάλες, ενώ ακόμα και οι έξοδοι στις θύρες ήταν κλειστές από τον κόσμο.

Παράλληλα, η Euroleague έχει δώσει στον Παναθηναϊκόένα χρονικό περιθώριο 72 ωρών ώστε να υπερασπιστεί τις θέσεις του και να αντικρούσει όσα λέγονται από την πλευρά της κορυφαίας λίγκας της Ευρώπης.

Φυσικά, το συγκεκριμένο περιθώριο δεν αφορά το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των δύο ομάδων και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για ποινή της έδρας στο Game 2 του Παναθηναϊκού Sμε την Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η Euroleague έχει ήδη ξεκινήσει όλες τις ενέργειες για να ανοίξει φάκελο τιμωρίας.

Δείτε φωτογραφίες που παρουσίασε η Euroleague για να δικαιολογήσει την διαδικασία που ξεκίνησε εναντίον του ΟΑΚΑ και του Παναθηναϊκού:Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.