«Εμείς κερδίζουμε στο γήπεδο κι εσείς δεν πληρώνετε και χάνουμε τους βαθμούς!»

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μίλησαν με σκληρή γλώσσα στον Βασίλη Κωνσταντίνου, αναφερόμενοι στις αφαιρέσεις βαθμών λόγω Βέμερ αλλά και στις διοικητικές εξελίξεις.


Σύμφωνα με την «Πράσινη», οι παίκτες του τριφυλλιού ρώτησαν τον Βασίλη Κωνσταντίνου για την υπόθεση Βέμερ: "Με τον Βέμερ τι γίνεται; Εμείς κερδίζουμε τα παιχνίδια στο γήπεδο και εσείς δεν πληρώνετε τον Βέμερ και χάνουμε βαθμούς." με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να απαντάει πως: "Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα δικαιωθούμε στην προσφυγή και θα πάρουμε πίσω τους βαθμούς. Τα χρήματα τα έχουμε, αλλά κερδίζουμε χρόνο, διότι θέλουμε να ικανοποιηθούν και άλλοι πιστωτές με λίγα χρήματα."

Η κουβέντα πάντως πήγε και στις διαπραγματεύσεις με την «PanAsia», με τους παίκτες να ζητούν να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει στην υπόθεση: "Αυτό με τον Ταϊλανδό ισχύει ή είναι παραμύθι όπως με τον Τσάκα;" και τον Κωνσταντίνου να απαντά: "Όχι αυτό ισχύει, υπάρχουν συζητήσεις και αυτή την εβδομάδα θα έρθει για να συναντηθεί με τον Αλαφούζο. Αν πάνε όλα καλά τότε θα πάρετε τα χρήματά σας από τον νέο ιδιοκτήτη.".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.