Απαγόρευση μεταγραφών στην ΠΑΕ, αν ....

Έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ προ ολίγων ημερών το χαρτί από τη FIFA που αναφέρει την ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών λόγω χρεών.

Αποτέλεσμα εικόνας για παναθηναικος ευρωπη ποδοσφαιρο

Η ποινή αυτή θα ισχύσει αν μέχρι το τέλος Ιουνίου ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ διεκδικήσει την αναίρεση της εν λόγω απόφασης. Αυτό σημαίνει πως για την προσεχή μεταγραφική περίοδο ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει δικαίωμα για διεθνείς μεταγραφές. Με τις παρούσες οικονομικές συνθήκες του ποδοσφαιρικού τμήματος, κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο.

Οι συνέπειες των ενεργειών του Γιάννη Αλαφούζου οδηγούν τον Παναθηναϊκό στην πιο δύσκολη θέση της ιστορίας του καθώς αν δεν αλλάξει η ποινή για τις ομάδες που δεν έχουν επαρκή στοιχεία ώστε να εξασφαλίσουν άδεια για την επόμενη σεζόν, το τριφύλλι θα οδεύει προς τον υποβιβασμό.

Φυσικά με την απαγόρευση των μεταγραφών σε ισχύ (αλλά και με τις επερχόμενες προσφυγές που θα προκύπτουν), καταλαβαίνει άμεσα ο καθένας οτι το ρόστερ του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν θα είναι αμφιβόλου ποιότητας.

Εκείνο που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι αν το τριφύλλι θα έχει δικαίωμα απόκτησης μόνο Ελλήνων παικτών κάτω των 24 ετών ή αν θα διατηρήσει το δικαίωμα για ανανεώσεις συμβολαίων και για πόσους παίκτες. Όλα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν από την ΕΠΟ, με τον Παναθηναϊκό περιμένουν να μάθουν ποιοι θα είναι οι περιορισμοί στην περίπτωση παραμονής τους στη Superleague, κάτι που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.