Αλαφούζος: "Συνοδοιπόροι στα χρέη και παίρνουν την ΠΑΕ!"

Ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί απόλυτα σοβαρή την πρόταση της «Pan Asia» για τον Παναθηναϊκό και θεωρεί πως αν οι δύο πλευρές υπάρξουν συνοδοιπόροι στην αποπληρωμή των χρεών, θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση. «Εγώ δεν ζητάω λεφτά, βάζω λεφτά στον Παναθηναϊκό!» είπε μεταξή άλλων.


"Εγώ δεν ζητάω λεφτά, βάζω λεφτά στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει επικοινωνία. Απαντήσαμε ήδη από το βράδυ της Δευτέρας στην επιστολή του διεθνούς fund που εκπροσωπεί ο κ.Πιεμπονγκσάντ. Και απαντήσαμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα, γιατί πρόκειται για μία πολύ σοβαρή πρόταση. Αν λειτουργήσουμε και οι δύο πλευρές ως συνοδοιπόροι στην αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ, θα διασφαλιστεί το μέλλον του Παναθηναϊκού και θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της.

Σε κάθε σοβαρή πρόταση απαντάμε πάντοτε σοβαρά. Είχαμε λάβει μία επιστολή από τον εκπρόσωπο του κ.Γιαννακόπουλου, τον οποίο σεβόμαστε απεριόριστα για την πολύ μεγάλη προσφορά της οικογένειάς του και του ίδιου στον Παναθηναϊκό. Την αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σοβαρότητα και απαντήσαμε, ζητώντας κάποιες διεκρινίσεις. Περιμένουμε και από εκεί σχετική απάντηση στις δικές μας θέσεις." τονίζει στο περιβάλλον του ο Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα με την «LiveSport».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.