Τζανδάρης: "Στόχος μας, να μπούμε στην πεντάδα."

Ο Φάνης Τζανδάρης μίλησε για την επιστροφή του Λουτσιάνο στην ενεργό δράση και τον στόχο της πεντάδας, ενώ ευχήθηκε να βρεθεί κάποιος να αναλάβει την ομάδα!

Αποτέλεσμα εικόνας για φανης τζανδαρης

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «novasports»:

Για τον Λουτσιάνο και πότε θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι"Ο Λουτσιάνο είναι πολύ σημαντικός παίκτης και μας έδειξε την αξία του στην αρχή της σεζόν, προτού τραυματιστεί. Μας βοήθησε στο φιλικό παιχνίδι. Ήταν ένα τεστ περισσότερο γι' αυτόν και για όσους δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Είναι γνωστή η αξία του, μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα, δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και του εύχομαι καλή συνέχεια και ότι καλύτερο στο μέλλον. Ο προπονητής ξέρει πότε θα είναι έτοιμος και πότε θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει. Δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά και από εκεί και πέρα είναι θέμα προπονητή."

Για το αν υπάρχει αγωνία για το θέμα της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού"Δεν είμαστε αρμόδιοι για να συζητήσουμε για τέτοια θέματα. Εμείς κοιτάμε το αγωνιστικό κομμάτι και θέλουμε να είμαστε εκεί συγκεντρωμένοι. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στην πεντάδα. Αυτό προσπαθούμε και γι' αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα."

Για το αν θεωρεί άδικο να προσπαθούν οι ποδοσφαιριστές και το μέλλον του συλλόγου να παραμένει αβέβαιο"Τίποτα δεν είναι άδικο. Μας έχει πει και ο προπονητής μας, ότι μετράει και ο προσωπικός εγωισμός. Αν δεν πάει καλύτερα η ομάδα, υπάρχουν και άλλες ομάδες ή αν δίνεις τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, σε βλέπουν και άλλες ομάδες. Εύχομαι να έρθει κάποιος να αναλάβει την ομάδα και να παραμείνουν όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα, γιατί έχουμε πολύ καλό γκρουπ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.