Τρίτη θέση σε μια φοβερή σε σεζόν!

Η ήττα από τον Ολυμπιακό έστειλε το τριφύλλι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε μια καταπληκτική σεζόν όπου οι «πράσινοι» κατέκτησαν το Κύπελλο Αττικής και τα ατομικά Πρωταθλήματα Ελλάδος σε απλό και διπλό!


Μια γεμάτη χρονιά ολοκληρώθηκε σήμερα για την ανδρική ομάδα πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να τερματίζουν τελικά στην 3η θέση της Α1! Στο καθοριστικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το τριφύλλι ηττήθηκε με 4-0 στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και κατετάγη 3η στη βαθμολογία, πίσω από τον Ολυμπιακό και τα Ταταύλα.

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές Γιώργο και Κώστα Κωνσταντινόπουλο, Κώστα Λαγογιάννη και Νίκο Ζέρβα, τους προπονητές και τους υπεύθυνους τους τμήματος που κατάφεραν με το ένα πέμπτο του μπάτζετ των ανταγωνιστών τους και χωρίς ξένους αθλητές, να κατακτήσουν το Κύπελλο Αττικής και τα ατομικά Πρωταθλήματα Ελλάδος σε Απλό και Διπλό, ενώ διεκδίκησαν μέχρι την τελευταία αγωνιστική το συλλογικό πρωτάθλημα Ελλάδος πετυχαίνοντας μεγάλες νίκες μέσα στη σεζόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.