Το «πολιτικό παιχνίδι» του Αλαφούζου, η αποθέωση του Γιαννακόπουλου και το κλείσιμο της Αλεξάνδρας!

Η ιστορική συνάντηση στον «Τάφο του Ινδού» ολοκληρώθηκε. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού συμφώνησε πως ο Αλαφούζος εξυπηρετεί αποκλειστικά τα πολιτικά του συμφέροντα, αποθέωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και έκλεισε την Λεωφόρο Αλεξάνδρας!


Η ανταπόκριση του κόσμου του Παναθηναϊκού στο κάλεσμα της Θύρας 13, αλλά και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ήταν τεράστια. Περίπου 2.000 φίλοι της ομάδας γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος», την ίδια ώρα που ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του.

Ο κόσμος που παρευρέθηκε στην ιστορική συνάντηση συμφώνησε πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει φέρει το τριφύλλι... ένα βήμα από τον υποβιβασμό για καθαρά πολιτικά του συμφέροντα και για αυτό υπήρξε ακόμα και πρόταση να σταλούν επιστολές στα κόμματα, και ειδικά στην Νέα Δημοκρατία, που να αναφέρουν ακριβώς αυτό.

Επιπλέον, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θεωρείται η μοναδική αξιόπιστη λύση, με το πλάνο του «Athens Alive» και ο κόσμος τον αποθέωσε με συνθήματα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και συγκέντρωση έξω από το σπίτι του, ώστε οι φίλοι της ομάδας να αποδείξουν έμπρακτα ότι βρίσκονται στο πλευρό του.

Μετά το τέλος της κουβέντας, οι «πράσινοι» οπαδοί έκλεισαν την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, σε μια συμβολική κίνηση, φωνάζοντας μάλιστα συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.