Τίθεται ξανά θέμα αλλαγής για την ποινή του υποβιβασμού!

Μπορεί η πρόταση της ΑΕΚ να μην πέρασε, όμως όλα δείχνουν ότι την Δευτέρα θα γίνει νέο, έκτακτο ΔΣ, στο οποίο υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αλλάξει τελικά η ποινή!


Ο λόγος είναι οι πολλές ομάδες που δεν έχουν βρει ακόμη τηλεοπτικό συμβόλαιο κι έτσι θα έχουν τεράστιες δυσκολίες να καταθέσουν φακέλους εν'όψει της νέας σεζόν, δίχως εξασφαλισμένα έσοδα. Από αυτές τις 8 ομάδες λοιπόν, φαίνεται πως τουλάχιστον 4 σκοπεύουν να ζητήσουν νέο ΔΣ για την ερχόμενη Δευτέρα, όπου θα τεθεί θέμα βιωσιμότητας.

Εκεί όλα δείχνουν ότι θα συζητηθεί ξανά η πρόταση για αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού, με πάρα πολλές πιθανότητες να περάσει αυτή την φορά. Κι αυτό διότι θα χρειαστεί να αλλάξουν γνώμη τουλάχιστον δύο ομάδες, ενώ ανάμεσα σε αυτές που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο βρίσκονται τουλάχιστον τρεις από αυτές που καταψήφισαν την πρόταση της ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός πάντως έχει φτιάξει «μέτωπο» με τις «μικρές» ομάδες όσον αφορά τα τηλεοπτικά και δεν υπέγραψε μόνος του συμβόλαιο, σαν τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, δείχνοντας ότι επιδιώκει την καλύτερη δυνατή λύση για όλες τις ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.