Ρίβερς: "Τέχνη μου το σουτ!"

Ο «μπόμπερ» του τριφυλλιού, Κέι Σι Ρίβερς, μίλησε για το αυριανό «αιώνιο» ντέρμπι, τονίζοντας πως για τον ίδιο το σουτ αποτελεί... τέχνη!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Δεν ξέρω τι θα γίνει... Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, κανένας δεν μπορεί! Περιμένω μια σκληρή άμυνα που θα είναι προσαρμοσμένη πάνω μου, εγώ θα προσπαθήσω να μπω μέσα στο παιχνίδι δυνατά όπως κάνω πάντα και να βοηθήσω την ομάδα μου.

Για μένα το σουτ είναι τέχνη. Υπάρχουν βραδιές που θα έχω 0/11 και άλλες που θα βάλω 9/11, δεν παίζει ρόλο αυτό. Πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος. Δουλεύω καθημερινά για αυτό, αυτή είναι η δουλειά μου και η τέχνη μου. Δεν έχει σημασία πότε θα το βάλω το σουτ, αν θα είναι το πρώτο ή ερχόμενος από τον πάγκο."

Για αυτά που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στους αγώνες του: "Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ξεκινάμε και να τελειώνουμε τα ματς καλά και να δείχνουμε στον αντίπαλο ότι θα έχουν μια δύσκολη δουλειά απέναντι μας. Δεν αρκούν 30-35 λεπτά, πρέπει να παίζουμε καλά για 40 λεπτά, και πρέπει να δείχνουμε ότι είμαστε το αφεντικό των αγώνων."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.