Πρώτες και καλύτερες στα μπαράζ ανόδου!

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα Β' Εθνικής Αττικής με νίκη (4-2) επί του Ελληνικού, τερματίζοντας στην πρώτη θέση και κερδίζοντας την συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου!


Με νίκη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα Β' Εθνικής Αττικής Γυναικών, τα κορίτσια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού, κατακτώντας την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις μία ήττα και θα αγωνιστούν στα μπαράζ της ανόδου στην Α2! Οι «πράσινες» επικράτησαν του Ελληνικού με 4-2 με δύο νίκες της Αρτσέτου και μία από τις Αλεξανδροπούλου και Τσακέτα και πήραν τη νίκη, ανατρέποντας το εις βάρος τους 0-2.

Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο. Ελληνικού  4-2

Αλεξανδροπούλου - Δημητρίου 1-3
Τσακέτα - Φραγκάκη 0-3
Αρτσέτου - Τσιπριάνη 3-0
Αλεξανδροπούλου - Φραγκάκη 3-1
Αρτσέτου - Δημητρίου 3-0
Τσακέτα - Τσιπριάνη 3-1

Οι υπεύθυνοι του τμήματος δήλωσαν στο panathinaikos1908.gr: "Τα αγαπημένα μας κορίτσια έκλεισαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στην ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου για τη Β’ Εθνική, κατέκτησαν τη πρώτη θέση και πέτυχαν τον πρώτο στόχο για φέτος, που ήταν η είσοδος στα μπαράζ ανόδου. 

Μία μέρα ιδιαίτερη και ξεχωριστή αφού μας επιφύλασσε μια υπέροχη έκπληξη. Στην ομάδα του Ελληνικού αγωνίζεται η Ρένα, σύζυγος του Τότη Φυλακούρη. Ο Τότης, που τόσο αγαπάμε, βρέθηκε στη Λεωφόρο, και παρακολούθησε συγκινημένος, όπως και εμείς, την αναμέτρηση. Μακάρι όλοι οι παλαίμαχοι να ήταν σαν κι αυτόν και να έβγαζαν τόσο αγάπη για τον Παναθηναϊκό μας, χωρίς να αποσκοπούν σε κέρδη προσωπικά. Γειά σου ρε Τότη!

Τώρα ακολουθούν τα μπαράζ ανόδου, στο τέλος του Απρίλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.