Προς... τετραπλό -3 και κίνδυνος για την άδεια!

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με τετραπλή αφαίρεση βαθμών, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να ομολογεί πως ίσως η ομάδα να μην πάρει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα!


Η προσφυγή του Γενς Βέμερ κατά του Παναθηναϊκού εκδικάστηκε, παρά την νέα προσπάθεια της μεριάς του τριφυλλιού για αναβολή. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου χρησιμοποίησε την διακοπή του πρωταθλήματος ως επιχείρημα για να κερδίσει νέα αναβολή, λέγοντας: "Πρέπει να πάρουμε αναβολή, δεν γνωρίζουμε το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει διακοπεί το πρωτάθλημα, μειώνονται τα έσοδά μας, το είπε και η FIFA. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι αν δεν δώσεις μια δόση σε ποδοσφαιριστή πρέπει να υποβιβαστεί ο σύλλογος, θα βρούμε τα χρήματα αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν μπορούν να ζητάνε 500.000 ευρώ, εδώ δεν έχουμε 50 χιλιάδες!".

Ο δικηγόρος του παίκτη ωστόσο απάντησε πως: "Η διακοπή ευνοεί τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έχει περισσότερο χρόνο για να συγκεντρώσει και να δώσει τα χρήματα. Είναι πολύ νωπό το συμφωνητικό που υπογράψαμε και δεν έγινε τίποτα. Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι συνέχεια με τον Παναθηναϊκό, έχουμε κι άλλες δουλειές!" ενώ στην συνέχεια είπε για τον Παναθηναϊκό: "Αν δεν πληρώσει, να εξαφανιστεί!", απαντώντας ξανά στα λόγια του Κωνσταντίνου ο οποίος υποστήριξε ότι δεν γίνεται να εξαφανιστεί ο Παναθηναϊκός για αυτή την υπόθεση.

Η απόφαση αναμένεται εντός μιας εβδομάδας και όλα δείχνουν ότι θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το τριφύλλι. Προς τα εκεί οδεύουν όμως και οι υποθέσεις των Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν, όπου ο Κωνσταντίνου ζήτησε και πάλι αναβολή, χωρίς αποτέλεσμα.

Κατά την διάρκεια της εκδίκασης μάλιστα ήρθε και η ομολογία-σοκ του προέδρου της «πράσινης» ΠΑΕ, πως ίσως η ομάδα να μην μπορέσει ούτε να εξασφαλίσει άδεια για το νέο πρωτάθλημα: "Η διακοπή δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει. Σίγουρα για να έρχεται η ΦΙΦΑ στη χώρα μας είναι σοβαρά τα πράγματα. Οι απώλειες εσόδων είναι σοβαρές. Δεν ζητάμε κούρεμα. Έχουμε δώσει αρκετά λεφτά, έχουμε δώσει και στο παρελθόν. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μην πάρει άδεια από απαιτήσεις ποδοσφαιριστών την συγκεκριμένη χρονική στιγμή!".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.