Πασκουάλ: "Όλα τα ματς θα έπρεπε να γίνονται ταυτόχρονα!"

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την νίκη της ομάδας του απέναντι στην Βαλένθια, ενώ επεσήμανε πως την τελευταία αγωνιστική θα έπρεπε όλα τα ματς να διεξάγονται ταυτόχρονα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Πρώτα από όλα, νομίζω πως παίξαμε καλά. Ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα και της τρίτης περιόδου. Ήμασταν καλοί στην άμυνα και στο τρανζίσιον στην επίθεση. Πήραμε το πλεονέκτημα και ελέγξαμε το ματς στο φινάλε. Γι' αυτό και στο τέλος κερδίσαμε με 20 πόντους."

Για το γεγονός πως οι ομάδες δεν παίζουν ίδια μέρα και ώρα την τελευταία αγωνιστική: "Αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται από τους προπονητές. Όταν το καλοκαίρι μαζεύονται οι ομάδες, είναι η στιγμή να γίνονται αυτές οι κουβέντες. Δεν θεωρώ σωστό να κάνω σχόλιο πάνω σε αυτό. Θα έπρεπε να το έχω κάνει από την πρώτη αγωνιστική της Euroleague. Με δεδομένο αυτό, η άποψή μου είναι ότι σε όλες τις διοργανώσεις, που οι συνδυασμοί αποτελεσμάτων έχουν σημασία, όλα τα ματς θα έπρεπε να είναι ίδια μέρα και ώρα. Ωστόσο, είναι κάτι που οι εκπρόσωποι των συλλόγων θα έπρεπε να έχουν συζητήσει με την Euroleague και να έχουν φτάσει σε μια συμφωνία."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.