Πασκουάλ: "Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις 3 φορές τον Ολυμπιακό, αλλά το καταφέραμε."

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι ένα πολύ μεγάλο και δύσκολο ματς.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Πάντα το αίσθημα είναι το ίδιο. Είναι μεγάλο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Το να κερδίσεις τρεις φορές μια ομάδα όπως τον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολο, αλλά το καταφέραμε."

Για την πίεση που κρύβουν τέτοια παιχνίδια: "Για τον προπονητή είναι το ίδιο πράγμα, πριν από αυτά τα παιχνίδια η πίεση είναι η ίδια. Νομίζω στην Ελλάδα για τους φιλάθλους είναι πιο σημαντικά αυτά τα ματς, ενώ στην Ισπανία είναι διαφορετικά, καθώς μόνο όταν κρίνεται κάτι γίνεται σημαντικό ένα ματς Ρεάλ - Μπαρτσελόνα."

Για τους νέους παίκτες που ήρθαν στις δύο ομάδες: "Και οι δύο ομάδες έχουμε 15 – 16 παίκτες, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε αυτοί οι παίκτες να προσαρμοστούν και να είναι σε θέση να μας βοηθήσουν, νομίζω θα γίνουμε πιο δυνατοί, δεν έχει σημασία ποιος παίζει, αλλά αυτοί που παίζουν να μας δίνουν βοήθεια."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.