Πασκουάλ: "Αξίζαμε να κερδίσουμε, καλύτερη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο."

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ, που στάθηκε στην ευστοχία των παικτών του και στην αποτελεσματική άμυνα που έπαιξαν.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη νίκη που πετύχαμε. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά γρήγορα, αλλά κάναμε αρκετά λάθη στην επίθεση. Ακόμα κι αν παίξαμε καλά, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και αστοχήσαμε σε πολλά ελεύθερα σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε πολύ την εικόνα μας. Παίξαμε καλή άμυνα, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και ήμασταν πολύ πιο αποτελεσματικοί. Αξίζαμε να κερδίσουμε, ήταν μια πολύ σημαντική για εμάς στην πορεία μας προς τα paly off της διοργάνωσης."

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: "Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε αποτελεσματικοί και να πετύχουμε τα ελεύθερα σουτ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε έξι λάθη, αλλά και μεγάλη αστοχία που έδωσε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε μόλις δυο λάθη, παίξαμε καλύτερη άμυνα και ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί στα ελεύθερα σουτ που είχαμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.