Ουζουνίδης: "Τα παιδιά προσπαθούν..."

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που τόνισε ωστόσο πως το γκολ του Αστέρα ήρθε από μια φάση που είχε δουλευτεί αμυντικά στην προπόνηση.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε κάποια πράγματα που θέλαμε, ήμασταν αρκετά φοβισμένοι, είχαμε σχεδιάσει έναν διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης από πίσω, ωστόσο είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή, σφιχτή ομάδα. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, βάλαμε τον Κουρμπέλη στο κέντρο για να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία και δημιουργήσαμε ορισμένες ευκαιρίες.

Δυστυχώς ο αντίπαλος προηγήθηκε σε μια φάση που είχαμε δείξει και δουλέψει στην προπόνηση, είχαμε πει να την προσέξουμε, τα παιδιά προσπαθούν πολύ αλλά οι επιλογές δεν είναι εύκολες. Προσπαθούμε με εσωτερικές αλλαγές να δώσουμε λύσεις, στα υπόλοιπα παιχνίδια περιμένουμε να γυρίσουν κάποιοι παίκτες για να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα.

Τα παιδιά προσπαθούν, σίγουρα δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις ή να πεις κάτι άσχημο, ξέρουν ότι έχουν αδυναμίες, στο δημιουργικό κομμάτι ας πούμε υστερούμε αρκετά. Μας λείπουν παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να ομορφύνουν το παιχνίδι μας και να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις, αυτοί είμαστε όμως, τα παιδιά προσπαθούν, δίνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.