Ουζουνίδης: "Είμαστε ευχαριστημένοι, τα παιδιά έδειξαν ότι δεν ήθελαν να χάσουν!"

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που τόνισε πως οι παίκτες του έδειξαν πως δεν ήθελαν να χάσουν και πως οι «πράσινοι» θα παλέψουν μέχρι τέλους για την 5η θέση.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: "Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είμαστε ευχαριστημένοι. Στο α' μέρος δεν απειληθήκαμε πολύ αλλά δεν δημιουργήσαμε. Στο 2ο μέρος είπα στους παίκτες να παίξουν το ποδόσφαιρό τους. Ήρθε η φάση με το πέναλτι αλλά μετά ανταποκριθήκαμε πολύ καλά και είχαμε ευκαιρίες. Άνοιξε το παιχνίδι και είχε φάσεις και ο Ολυμπιακός. Δεν κερδίζουμε πολλά με τον έναν βαθμό και ο Άλντμαν μάλλον έχει χιαστούς. Δυστυχώς. Έτσι όπως είμαστε μας προκάλεσε πρόβλημα αυτό."

Για την εικόνα της ομάδας του: "Είπα και πριν το ματς ότι ο Ολυμπιακός έχει μονάδες πολύ καλές αλλά θεωρώ ότι σαν σύνολο είμαστε πιο καλοί. Στο α' μέρος δεν βγάλαμε ότι μπορούσαμε. Θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε πολύ πιο καλά. Δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν τα καταφέραμε στο α' μέρος αφού είχαμε και το συν ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε χωρίς κόσμο. Μας έδωσε και ταχύτητα ο Μουνιέ. Έχουμε μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη φανέλα και θα πρέπει να προσπαθούμε όσο μπορούμε."

Για τα πέναλτι: "Δεν μπορώ να ξέρω. Άκουσα ότι μπορεί να είναι οριακά λίγο έξω. Εδώ έχουν γίνει εγκλήματα σε βάρος μας για την διαιτησία θα μιλήσω τώρα;"

Για το εάν μίλησε με την διοίκηση και το κατά πόσον είδαν τον αγώνα: "Δεν ξέρω. Ελπίζω να το είδαν άνθρωποι της ομάδας και να χάρηκαν. Με τον μεγαλομέτοχο έχω να μιλήσω από τις 21 Σεπτεμβρίου παιδιά. Το έχω πει ξανά. Προσπαθούμε να κρατηθούμε με αξιοπρέπεια. Έχουμε ένα γκρουπ με παιδιά με δυνατότητες - αν και θεωρώ ότι μπορούν και παραπάνω - και παλεύουμε."

Για τις φάσεις του Παναθηναϊκού με 10 παίκτες: "Νομίζω ότι ελευθερωθήκαμε πιο πολύ μετά το 1-0 και ρισκάραμε πιο πολύ. Και οι αλλαγές βοήθησαν όπως ο Μουνιέ. Εάν είναι καλά είναι καλός παίκτης. Τα παιδιά έδειξαν ότι δεν θέλουν να χάσουν. Ότι δεν ήθελαν να χάσουν. Εμείς με 10 παίκτες κάναμε περισσότερες φάσεις απ' ότι με 11. Σίγουρα και ο Ολυμπιακός έκανε φάσεις."

Για τον στόχο της 5ης θέσης: "Θα προσπαθήσουμε. Εάν τα καταφέρουμε. Εάν δεν τα καταφέρουμε θα πούμε ότι το παλέψαμε. και ότι φεύγουμε από την χρονιά με ψηλά το κεφάλι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.