Μουνιέ: "Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει νικητές"

Ο Άντονι Μουνιέ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να φύγει ακόμα και νικητής από το Φάληρο, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Άλτμαν.

Αποτέλεσμα εικόνας για αντονι μουνιε

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Έθνος»: 

Για τον αγώνα"Παίξαμε πολύ καλά στο ντέρμπι. Και ειλικρινά, εάν το πιστεύαμε λίγο περισσότερο, λίγο ακόμη στο τέλος, θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει εμείς νικητές από το γήπεδο. Κάναμε ένα άριστο τακτικά παιχνίδι και προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για όλο αυτό. Και για εμάς και για τον κόσμο μας ήταν πολύ σημαντικό που δεν χάσαμε από αυτούς."

Για την ομάδα: "Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών και σωστό πνεύμα. Αυτό που πρέπει να έχει κάθε ομάδα. Το δείξαμε στο ντέρμπι και παρ'ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο, 10 εναντίον 11, με την μπάλα στα πόδια μας, δεν είδαμε καμία διαφορά μέσα στο γήπεδο."

Γιά τον Άλτμαν: "Πήραμε καλό αποτέλεσμα στην έδρα του Ολυμπιακού, όμως νιώθουμε λύπη γιατί χάσαμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη, φίλο και άνθρωπο. Ο Άλτμαν είναι στρατιώτης της ομάδας και όλοι είμαστε δίπλα του σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Θα γυρίσει δυνατός."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.