Μολίνς: "Σε άλλη ομάδα δεν θα είχε μείνει ούτε ένας παίκτης!"

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς μίλησε για την επιστροφή του στην δράση αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως σε άλλη ομάδα δεν θα είχε μείνει ούτε ένας παίκτης με αυτές τις συνθήκες και ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να συνεχίσει στο τριφύλλι!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «novasports»:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: "Αισθάνομαι καλά. Δεν πονάω, μου πήρε δύο μήνες να επιστρέψω και είμαι χαρούμενος που είμαι και πάλι καλά γιατί είναι ένας σύνθετος τραυματισμός."

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Για μένα είναι πολύ απλό. Πέρσι εμείς τιμωρηθήκαμε μόνο για πρόβλημα στο γήπεδό μας. Φέτος με προβλήματα σε άλλο γήπεδο τιμωρηθήκαμε όλοι. Ούτε εμείς κάναμε κάτι, ούτε η Λάρισα έκανε κάτι αλλά τιμωρούμαστε. Έτσι είναι όμως η κατάσταση. Ελπίζω να τελειώσουμε το πρωτάθλημα δυνατοί. Προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στην δουλειά μας."

Για τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό: "Κάποιες φορές γνωρίζουμε λιγότερα από όλους τους άλλους. Για μένα όσοι δουλεύουμε, από τους παίκτες ως τους εργαζόμενους, αυτή την περίοδο στην ομάδα είναι ήρωες. Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Κουρμπέλη. Κόντρα στον Ολυμπιακό χτύπησε και έπαιξε μετά κόντρα στον Αστέρα. Όλα αυτά χωρίς να έχει πληρωθεί. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει θέληση. Ας ελπίσουμε ότι θα φτιάξουν τα πράγματα."

Για το αν ανησυχεί για το μέλλον του: "Όχι για μένα δεν ανησυχώ σε καμία περίπτωση. Μου αρέσει εδώ και θέλω να μείνω. Αν δεν μου άρεσε δεν θα συνέχιζα. Προβληματίζομαι για το μέλλον του Παναθηναϊκού που είναι ένας σημαντικός σύλλογος. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα. Έχω παίξει και σε άλλες ομάδες, τέτοιο πράγματα δεν έχω ξαναζήσει. Σε άλλη ομάδα με αυτές τις συνθήκες μπορεί να μην είχε μείνει κανένας παίκτης. Εδώ είναι μαχητές και έχουν πει όλοι ότι θα μείνουν ως το τέλος της σεζόν."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.