Μολέδο: "Παρά τις δυσκολίες, πέρασα καλά στον Παναθηναϊκό!"

Ο Ροντρίγκο Μολέδο μίλησε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως παρά τις δυσκολίες πέρασε καλά στο τριφύλλι.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «gauchazh.clicrbs»: 

"Το δυτικό φαγητό που υπάρχει είναι απίθανο. Όμως, η χωριάτικη σαλάτα που έτρωγα ακόμη δεν μπορώ να την ξεχάσω. Όπως και την Ακρόπολη. Είμαι από το Ρίο και πιστεύω πως η Αθήνα έχει πολλές ομοιότητες με την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Έχει ωραία κτίρια και ωραίες παραλίες. Πάντα έχει ήλιο.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι τρελός. Ειδικά στο μπάσκετ. Πιστεύω πως μοιράζονται την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος οι φίλοι του Παναθηναϊκού για τις ομάδες στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.

Για τις διαφορές ουκρανικού, ελληνικού και βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου: "Για τους αμυντικούς δεν υπάρχει τόση μεγάλη αλλαγή. Στις χώρες της Ευρώπης τα παιχνίδια είναι πιο κλειστά και υπάρχουν περισσότερες δυνατές μονομαχίες. Οι διαιτητές δίνουν λίγα φάουλ, ενώ υπάρχει πολύ τρέξιμο. Όσο ήμουν στον Παναθηναϊκό ο Στραματσιόνι μου ζήταγε να κάνω βαθιές μπαλιές, αλλιώς έπρεπε να παραμείνω στη θέση μου. Παρά τις δυσκολίες που συνάντησαν στον Παναθηναϊκό, πέρασα αρκετά καλά. Είχα μερικές πολύ καλές στιγμές, όπως εκείνες που σκόραρα. Όλα τα γκολ μου τα σημείωσα με το κεφάλι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.