Κωνσταντίνου: "Συγκλονιστική εμφάνιση!"

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου χαρακτήρισε συγκλονιστική την εμφάνιση των «πράσινων» στο Φάληρο, ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επέκτασης του Μαρίνου Ουζουνίδη.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

"Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ήταν μια συγκλονιστική εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό. Έγινε ακόμα πιο συγκλονιστική όταν ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι μεγάλες ομάδες έτσι δημιουργούνται, έτσι ξεκινούν. Αυτά τα παιδιά έδειξαν πως θέλουν να φέρουν τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει και σαν όνομα και σαν αξία."

Για το θετικό σερί του Παναθηναϊκού: "Έχουμε ξαναπεί και θα το πούμε και πιο επίσημα. Ο Παναθηναϊκός έχει να επιλέξει έναν δρόμο: Την ανανέωση από τις ακαδημίες του. Με τα παιδιά που έδειξαν σήμερα ότι αξίζουν να παίζουν και αυτά που έρχονται. Και βέβαια, τον προπονητή, τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος νομίζω πως θα συμμετάσχει σε αυτό το πλάνο που θέλουμε για την επόμενη σεζόν."

Για την πιθανότητα επέκτασης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Ουζουνίδη: "Δεν έχουμε να πούμε ακόμα κάτι παραπάνω. Ο Μαρίνος το ξέρει, όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή θα τα πούμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.