Καπράλος: "Είμαστε αντίθετοι στην παραχώρηση του ΟΑΚΑ!"

Απίστευτες δηλώσεις από τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, που λέει πως είναι αντίθετος στην παραχώρηση του ΟΑΚΑ για να μην αφήσει στον δρόμο αθλητές. Τους ίδιους αθλητές που οι ομοσπονδίες δεν τους επιτρέπουν να προπονούνται, αφού δεν μπορούν να συντηρήσουν τις εγκαταστάσεις!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Sportime»:

"Όπως έγινε στην περίπτωση του Καραϊσκάκη, το ίδιο ισχύει για μας και στην περίπτωση του ΟΑΚΑ. Κανείς δεν μπορεί να πουλήσει το ΟΑΚΑ, γιατί ανήκει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Γνωρίζουμε για τις συζητήσεις που γίνονται. Η Κυβέρνηση διαχειρίζεται τις εγκαταστάσεις (Ολυμπιακά Ακίνητα), αλλά το Αθλητικό Κέντρο ανήκει στην ΕΟΕ κι έχει δημιουργηθεί με χρήματα του ελληνικού λαού. Γι' αυτό και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ, υπάρχουν και εκπρόσωποι της ΕΟΕ. 

Είμαι σίγουρος πως θα έρθουν κάποια στιγμή οι ενδιαφερόμενοι να συζητήσουν μαζί μας. Ή τουλάχιστον όσοι χειρίζονται το θέμα. 

Κανείς δεν μπορεί να αποφασίσει χωρίς τον ιδιοκτήτη του ΟΑΚΑ. Και ιδιοκτήτης είναι η ΕΟΕ. Εμείς περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θέλουν. Είμαστε αντίθετοι όμως, γιατί θέλουμε το ΟΑΚΑ να μείνει στους αθλητές και τον υψηλό Αθλητισμό. Δεν θα αφήσουμε στον δρόμο τους Έλληνες αθλητές. Πώς είναι δυνατόν να μας ζητούν για παράδειγμα το ποδηλατοδρόμιο και να αφήσουμε στον δρόμο χωρίς να υπάρχει άλλο αθλητικό κέντρο τους αθλητές; Είμαστε αντίθετοι σε αυτό το σενάριο."

Όλα αυτά μάλιστα την στιγμή που αθλητές σαν τον Χρήστο Βολικάκη στέλνουν... κραυγές αγωνίας, αφού οι ομοσπονδίες (η ΕΟΠ εν προκειμένω) τους ενημερώνει πως δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα των προπονήσεών τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.