Καλάθης: "Όλα ανοιχτά για το μέλλον μου, θα στηρίξω τον Γιαννακόπουλο!"

Ο Νικ Καλάθης τόνισε πως όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του είναι ανοιχτά, ενώ επεσήμανε πως θα στηρίξει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ό,τι κι αν αποφασίσει στην κόντρα του με την Euroleague.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το μέλλον του: "Ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει.. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και τα πάντα είναι ανοικτά."

Για την κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την Euroleague: "Προσωπικά δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ομάδα μακριά από την EuroLeague. Παρόλα αυτά ο κ. Γιαννακόπουλος είναι εκείνος που βάζει χρήματα στην ομάδα και σίγουρα αν είναι κάτι που θα το αποφασίσει, εγώ θα τον στηρίξω."

Για το ενδεχόμενο να διασταυρωθεί ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό στα playoffs της Euroleague: "Ναι θεωρώ ότι μπορεί να γίνει. Πάντως θα είναι δύσκολο αν δεν έχουμε το πλεονέκτημα. Αν και πιστεύω ότι θα είναι καλό για την Ελλάδα και τον κόσμο να είναι και οι δύο ομάδες στο Final-4."

Για τους Μάικ Τζέιμς και Έιντριαν Πέιν: "Πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία και να λέγεται ότι δεν έχουμε παίκτες. Ο πρόεδρος έχει φέρει σπουδαίους παίκτες."

Για τον Βασίλη Σπανούλη: "Ακόμα και στα 45 του θα μπορεί να επηρεάζει την ομάδα του! Τρέφω μεγάλο σεβασμό για εκείνον, είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.