Γιόχανσον: "Ενάντια στις αρχές μου να καταγγείλω τον Παναθηναϊκό!"

Ο Ματίας Γιόχανσον μίλησε για το αποψινό ντέρμπι στο Καραϊσκάκη αλλά και την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν αγχώνεται και ότι θα ήταν ενάντια στις αρχές του να κάνει προσφυγή και να αποχωρήσει.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Aftonbladet»:

Για το αποψινό ντέρμπι: "Όλοι πεθαίνουν για να παίξουν σε αυτό το ματς. Παραμονές της αναμέτρησης όλοι μιλάνε συνέχεια γι' αυτό. Οι άνθρωποι τρελαίνονται για το συγκεκριμένο ντέρμπι. Νιώθω αυτή την τρέλα. Η ζωή είναι φοβερή, δεν υπάρχει τίποτα για να παραπονεθώ."

Για τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκό: "Υπάρχουν οικονομικά, καθυστερήσεις στις πληρωμές. Όλοι το αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Ο σύλλογος ωστόσο έχει αποφασίσει να το σταματήσει αυτό και "δουλεύει" για να το λύσει. Στο τέλος θα πάρεις τα χρήματά σου."

Για το αν τον αγχώνει η κατάσταση αυτή: "Όχι, όχι απόλυτα. Είμαι πολύ χαλαρός. Δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ γι' αυτό. Θα ήταν ενάντια στις αρχές μου να καταγγείλω το κλαμπ και να φύγω. Είχα την ευκαιρία να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ, για μένα δεν είναι σωστό να αφήσω την ομάδα όταν έχει προβλήματα."

Για το αν σκέφτηκε ποτέ να κάνει προσφυγή: "Όχι. Έχω παίξει στην Άλκμααρ για πέντε χρόνια και δεν ήρθα στον Παναθηναϊκό για να εξασφαλίσω το μέλλον μου, ήρθα εδώ επειδή είναι καλό το ποδόσφαιρο. Αν είσαι υπομονοετικός, στο τέλος θα ανταμειφθείς."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.